Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی تزریق واکسن شرط ادامه فعالیت شاغلان در همدان

تزریق واکسن شرط ادامه فعالیت شاغلان در همدان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی همدان گزارشی از آخرین وضعیت واکسیناسیون کووید ۱۹ در استان همدان ارائه کرد.

به گزارش "همدان‌نیوز"، دکتر محمد خزائی با بیان اینکه خوشبختانه هیچ مشکلی برای تأمین واکسن مورد نیاز برای گروهای هدف در استان وجود ندارد و طبق آخرین آمار تا پایان ۲۹ آبان ماه دو میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۳۵ دز واکسن در استان همدان تزریق شده است، گفت: از این میزان ۱۴۸ هزار و ۵۶۹ دز در شهرستان بهار، ۱۲۸ هزار و ۹۸۵ دز، ۵۲ هزار و ۵۲۱ دز در شهرستان درگزین، ۴۶ هزار و ۵۰۱ دز در شهرستان فامنین، ۱۵۲ هزار و ۵۴۲ دز در شهرستان کبودراهنگ، ۳۴۶ هزار و ۲۶۸ دز در شهرستان ملایر و ۲۱۵ هزار و ۹۲۴ دز در شهرستان تویسرکان،۸۷۴ هزار و ۶۶۱ دز در شهرستان همدان و ۱۳۱ هزار و ۵۲۵ دز در شهرستان اسدآباد تزریق شده است.

وی با تأکید بر اینکه برای افراد کم توان و ناتوان، گروه های سیار آمادگی به درب منازل مراجعه می کنند تا این افراد از واکسیناسیون عمومی بازنمانند گفت: برای روستاهای با دسترسی کمتر نیز با همکاری بسیج به دنبال اجرای طرح خانه به خانه هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: البته پیشتر پس از ثبت نام روستاییان، زمان حضور تیم پزشکی برای واکسیناسیون در روستا با هماهنگی بهورز به افراد اطلاع داده می‌شد.

وی افزود: گروه های سیار پزشکی در قالب «ده گردشی» پس از حضور در روستا، در خانه بهداشت یا مساجد مستقر شده و اقدام به تزریق واکسن به گروه های هدف کرده و می‌کنند.

دکتر خزائی بیان کرد: تیم «ده گردشی» پس از اتمام واکسیناسیون در یک روستا به روستای مجاور مراجعه می کنند یعنی در یک روز احتمال واکسینه شدن اهالی چند روستا علیه کرونا وجود دارد.

وی، افزود: افراد ناتوان، سالمند و کم توان که قادر به مراجعه به مراکز نیستند می توانند با مراکز بهداشتی محل سکونت خود تماس گرفته و یا خویشاوندان آن ها حضوری به این مراکز مراجعه کرده و ثبت نام نمایند تا طبق نوبت دهی تزریق واکسن برای آن‌ها انجام پذیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه با تأکید بر اینکه کلیه صنوف خدمات و رستوران ها و کارمندان ادارات برای ادامه فعالیت در واحدها تجاری و اداری خود مکلف به داشتن کارت واکسن حداقل دز نخست هستند اذعان کرد: در صورت نداشتن این کارت از فعالیت ها توسط بازرس های معاونت بهداشت ممانعت به عمل خواهد آمد.

وی با اشاره به اینکه دز سوم برای گروه تعریف شده (افراد بالای ۶۰ سال) نیز با رعایت فاصله زمانی حداقل چهار ماه و حداکثر ۶ ماه بعد از تزریق دز دوم از طریق مرکز واکسیناسیون انجام می پذیرد عنوان کرد: سعی ما بر این است که برای این افراد در موعد مقرر پیامک ارسال شود اما دراین بین ممکن است برای عده ای این پیامک ارسال نشود؛ بنابراین این افراد با و رصد تاریخ تزریق دز دوم درج شده در کارت واکسن بعد از گذشت حداقل دوماه تا ۶ ماه نسبت به تزریق واکسن به مراکز اقدام کنند.

دکتر خزائی با اشاره به اینکه برای کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس و ریشه کنی بیماری، افرادی که هنوز نسبت به تزریق واکسن اقدام نکرده اند هرچه سریع تر برای تزریق به پایگاه های موجود در سطح استان مراجعه کنند عنوان کرد: بازهم تأکید می کنم با آغاز طرح ممانعت از ورود کارمندانی که واکسن نزده اند، مدیران امور اداری ادارات مسئولیت بررسی کارت واکسیناسیون کارمندان را بر عهده داشته و آخر هفته اطلاعات را جمع بندی کرده و به مراکز بهداشت گزارش می‌دهند.

وی با بیان اینکه کارت دیجیتالی واکسن در سامانه salamat.gov.ir موجود است، یادآور شد: در این سامانه دریافت کارت واکسن به راحتی امکان پذیر است و مدیران امور اداری باید این کارت‌ها را بررسی کنند چراکه ارائه کارت های واکسیناسیون قبلی که بعد از تزریق دریافت می کنند، کافی نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب که امکان افزودن افرادی که واکسن نزده اند در سامانه بهداشت غیرممکن است، گفت: در فضای مجازی بحث عدم واکسیناسیون برخی افراد و داشتن کارت واکسن برای آن ها مطرح است این موضوع در گذشته که کارت ها به صورت دیجیتال نبوده وجود داشته اما با توجه به دیجیتالی شدن کارت های واکسیناسیون امکان تخلف و تقلب در آن وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه روند شیوع گسترش کرونا در استان کاهشی است و مردم باید همچنان پروتکل ها را رعایت کرده و نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند، گفت: بیش از ۵۰ درصد از مشمولان واکسن در استان دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن