Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر سیاسی - مجلس وداع باشکوه با رهبر شهید، تجدید میثاق مردم با مکتب ایشان بود

وداع باشکوه با رهبر شهید، تجدید میثاق مردم با مکتب ایشان بود

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: حضور باشکوه مردم در آیین وداع با رهبر شهید امت ، جهان را شگفت زده کرده و نقشه های شوم استکبار جهانی را بر هم زد و این حضور تاریخی و باشکوه در واقع تجدید میثاق امت اسلامی با راه مکتب و اندیشه امام بود.

به گزارش "همدان نیوز"، سردار پاسدار حسین زارع‌کمالی در جمع عزاداران رهبر شهید امت در میدان امام خمینی(ره) شهر همدان بیان کرد: آقای شهید ایران، امت اسلامی را در مسیر ناب قرآن، اسلام ناب محمدی و آرمان های شهدا مدیریت کردند.

وی افزود: ملت ایران با حضور با شکوه در آیین وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید به استکبار حهانی و دشمنان اسلام و انقلاب اعلام کردند که این ملت راه عزت را رها نکرده و در مسیری که رهبری شهید ترسیم و پرچمدار آن بودند حرکت می کنند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان اظهارکرد: این ملت بار دیگر اعلام کردند شهادت پایان راه نیست بلکه آغازی برای مسوولان و ملت مبعوث شده است.

سردار زارع‌کمالی ادامه داد: این ملت با حضور باشکوه در آیین وداع آقای شهید ایران اعلام کردند، راه آزادی، مقاومت و دفاع از اسلام با شهادت رهبر انقلاب متوقف نمی شود زیرا اندیشه الهی را نمی شود ترور کرده و ایمان را نمی شود به خاک سپرد.

وی گفت: امام شهید به ما آموخت که اصل بر وفاداری به عهد الهی، پای فشردن بر میثاق با ولایت است از این رو نباید تنها به سوگ و عزای انسان های بزرگ نشست بلکه راهشان را شناخت و ادامه داد.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه مبارزه دائمی با ظلم و استکبار پیام عاشورا است،افزود: مبارزه با ظلم موسمی، مقطعی و مصلحتی نیست بلکه دائمی است و امام شهید این را به ما آموخت و تا لحظه آخر از مبارزه با ظلم دست نکشید.

سردار زارع‌کمالی اضافه کرد: دشمنان که شاهد تحقیر استکبار جهانی توسط امام شهید بودند فکر کردند با به شهادت رساندن او این مسیر نورانی متوقف می شود.

وی یادآوری کرد: اگر نور حق با شمشیر خاموش می شد امروز نام امام حسین(ع) پس از سالها از شهادت او، دل میلیون ها انسان را در جهان زنده نمی کرد.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان افزود: شهادت رهبری، جلوه دیگر از تحقق وعده الهی است یعنی راه حق با شهادت متوقف نشده بلکه روشن تر و پر رهرور تر می شود.

سردار زارع‌کمالی اضافه کرد: این ملت با خدا، اسلام، انقلاب، خون شهیدان پیمان می بندند که راه و مکتب امام شهید را با پیروی از فرزند خلف ایشان آیت الله سید مجتبی خامنه ای استوارتر ادامه دهند.

وی تاکید کرد: وحدت، بصیرت، استقامت و تبعیت از ولایت تا تحقق وعده الهی را این ملت ادامه داده و به دشمنان اعلام می کنند انتقام خواسته مشروع و قانونی ما است و ما منتقم خون رهبر شهیدمان هستیم.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان بیان کرد: دشمنان در جنگ سخت به پستوانه وحدت، صلابت و حضور باشکوه این ملت عزیز از نیروهای مسلح شکست خوردند.

سردار زارع‌کمالی افزود: دشمنان همه تمرکز خود را به ۲ نقطه معطوف کردند که شامل تاب آوری مردم و تغییر دیپلماسی در مسوولان می شود.

وی از مردم خواست با همان وحدت و صلابت میدان داری کنند تا دشمنان در هر ۲ عرصه شکست بخورند.

سردار زارع زارع‌کمالی افزود: هر حرف و عملی که باعث ایجاد یاس و ناامیدی شود این حرف به نفع دشمن است.

وی اضافه کرد: اتحاد و انسجام موجب شکست دشمن می شود بنابراین باید تداوم یابد تا شاهد شکست دشمن در حوزه دیپلماسی نیز باشیم.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: خواسته این ملت این است که دستاورد راهبردی مردم در کف خیابان به دستاورد عملیاتی توسط مسوولان دیپلماسی تبدیل شود همچنین مطالبه آنان توجه به شروط رهبری و ایستادگی در برابر ظلم و ظالم است.

سردار زارع‌کمالی افزود: دستگاه دیپلماسی عزتمندانه در برابر زیاده خواهی استکبار جهانی می ایستد تا تقاص قاتلان رهبری شهید و این ملت گرفته شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن