شهرداری همدان از شورای شهر چند تذکر گرفت
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 11 ارديبهشت 1404 13:44
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان در جلسه علنی، شهرداری را به دلیل عدم پیگیری ۴۰ میلیارد تومان بدهی نیروی انتظامی و تعلل در اجرای نماد میدان امام(ره) مورد انتقاد قرار داد و خواستار ارائه گزارش شفاف در این موارد شد.
به گزارش "همدان نیوز"، اکبر کاوسیامید در سخنان پیش از دستور صحن شورا با تبریک فرارسیدن روز شوراها در تذکری به شهردار مواردی را مطرح و اظهار کرد: شهرداری تذکرات مربوط به پیگیری بدهی نیروی انتظامی، تعیین تکلیف نماد میدان امام(ره) و سهام شهرداری در شرکت تلهکابین را در جلسه بعد صحن شورا پاسخ دهد.
وی بیان کرد: چندی پیش قراردادی با نیروی انتظامی منعقد شد که 40 میلیارد تومان بدهی باقی مانده و مقرر شد طی یک هفته اوراق تعیین تکلیف شود، ولی در بررسیها مشخص شده که شهرداری تا کنون برای وصل این مطالبه پیگیری انجام نداده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان افزود: درخواست داریم در صورت پیگیری این موضوع را به شورا اطلاع دهند و در جهت احقاق حقوق شهرداری این موضوع را مطالبه میکنیم.
وی عنوان کرد: در مورد موضوع نماد میدان امام(ره) در اصلاح متمم رقمی برای این نماد در نظر گرفته شد که هر چه سریع تر انجام شود، اما اقدامی دیده نمیشود و شهرداری باید گزارشی نیز در این مورد ارائه دهد.
کاوسیامید با تأکید بر اینکه در بحث المان میدان امام(ره) شهرداری کوتاهی و سهلانگاری داشته است، اظهار کرد: با وجود گذشت هفت سال از تأکید شورای شهر همدان بر تعیین تکلیف سهام شهرداری در شرکت تلهکابین، هنوز گزارشی شفاف ارائه نشده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همدان تصریح کرد: لازم است شهرداری در خصوص تذکرات مطرح شده در جلسه بعد توضیحاتی ارائه دهد.
