Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر فرهنگی - هنری - مذهبی 7500 پروژه آموزشی تا مهر 1405 در همدان آماده بهره‌برداری می‌شود

7500 پروژه آموزشی تا مهر 1405 در همدان آماده بهره‌برداری می‌شود

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد که با پیگیری ویژه مسئولان و مشارکت مردم، حدود 7500 پروژه آموزشی تا مهر 1405 آماده بهره‌برداری و تقدیم دانش‌آموزان خواهد شد.

به گزارش "همدان نیوز"، حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: امروز ضمن افتتاح چندین پروژه آموزشی که در سال‌های گذشته آغاز شده و با سرعت گرفتن نهضت ساخت و تجهیز مدارس، شاهد حضور دانش‌آموزان و مشارکت فعال مردم بودیم.

وی افزود: موضوع دوم پیگیری سایر پروژه‌ها بود که در مجموع حدود 28 پروژه در این منطقه تعریف شده است و امیدواریم با الگویی که امروز شاهد بودیم، با همدلی مردم، دهیاران، بخشداران و فرمانداران و پیگیری ویژه دکتر توسلی، این پروژه‌ها تا مهر سال آینده آماده بهره‌برداری شوند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: رئیس جمهور، فرمانداران، دهیاران، بخشداران و نمایندگان پای کار آمده‌اند و با مشارکت مردم، پیش‌بینی می‌کنیم حدود 7500 پروژه آموزشی تا مهر 1405 تقدیم دانش‌آموزان عزیز شود.

خان محمدی تأکید کرد: این نهضت بازسازی و تجهیز مدارس، با حضور فعال مردم و مسئولان اجرایی، سرعت گرفته و هدف آن فراهم کردن محیط‌های آموزشی استاندارد و ایمن برای دانش‌آموزان کشور است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن