Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی تردد روان در محورهای مواصلاتی همدان

تردد روان در محورهای مواصلاتی همدان

جانشین پلیس راه استان همدان از تردد روان در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: با وجود برطرف‌شدن مه‌گرفتگی صبحگاهی، پیش‌بینی می‌شود این پدیده در ساعات پایانی شب و به‌ویژه ساعات ابتدایی صبح دوباره در برخی محورهای استان رخ دهد.

 

به گزارش "همدان‌نیوز"، سرهنگ سیدجواد حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های استان همدان اظهار کرد: در حال حاضر مشکل خاصی در محورهای مواصلاتی استان وجود ندارد و تردد در جاده‌ها به‌صورت روان در جریان است.

وی با اشاره به مه‌گرفتگی صبحگاهی افزود: از ساعات ابتدایی صبح امروز در برخی مناطق روستایی، مه‌گرفتگی شدید وجود داشت که این وضعیت تا حدود ساعت ۹ صبح ادامه داشت، اما در حال حاضر مه برطرف شده است.

حسینی با بیان اینکه احتمال تکرار مه‌گرفتگی در ساعات پایانی شب و ابتدای صبح وجود دارد، از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، هنگام رانندگی در شرایط کاهش دید احتیاط بیشتری داشته باشند.

جانشین پلیس راه استان همدان، با اشاره به وضعیت ترافیکی و تصادفات گفت: تردد در محورهای استان روان است و طی چهار ساعت گذشته نیز تصادف خاصی گزارش نشده است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن