Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اقتصادی محکومیت برای سوء استفاده از کارت سوخت خودرو عمومی در همدان

محکومیت برای سوء استفاده از کارت سوخت خودرو عمومی در همدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از محکومیت یک میلیارد و ۴۳۷ میلیون ریالی فردی برای فروش برخلاف ضوابط سوخت یارانه‌ای خبر داد.

به گزارش "همدان نیوز"، مرضیه یونسی اظهار کرد: پرونده فروش ۲۰۷۰ لیتر نفتگاز سهمیه‌ای خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۴۷۹ میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اسدآباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۹۵۸ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش کالا محکوم کرد.

یونسی تصریح کرد: شعبه همچنین در ازای ضبط کالا با توجه به فروش آن، متخلف را برابر ارزش کالا به مبلغ ۴۷۹ میلیون ریال جریمه و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۳۷ میلیون ریال محکوم کرد.

وی افزود: بازرسان شرکت ملی پخش نفت اسدآباد این تخلف را با بررسی تراکنش‌های کارت سوخت یک خودرو کامیون کشنده کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی همچنین از محکومیت چهار میلیارد و ۸۵۴ میلیون ریالی قاچاقچی کالا در ملایر خبر داد و گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ملایر به پرونده قاچاق کالا به ارزش دو میلیارد و ۴۲۷ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از بررسی، با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام قاچاق کالا را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت دو میلیارد و ۴۲۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی خاطرنشان کرد: همچنین شعبه به ازای ضبط وسیله نقلیه حامل کالای قاچاق، معادل ارزش کالای مکشوفه مبلغ دو میلیارد و ۴۲۷ میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع به پرداخت چهار میلیارد و ۸۵۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

این مقام مسئول افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان ملایر از یک خودرو سواری محموله کالای قاچاق شامل انواع لوازم‌التحریر خارجی را کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن