پلمپ ۲ استخر متخلف در همدان
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 18 شهریور 1405 09:17
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از پلمپ ۲ استخر متخلف در شهر همدان بهدلیل رعایتنکردن الزامات بهداشتی خبر داد.
به گزارش "همدان نیوز"، دکتر لیدا رفعتی با یان اینکه هر ۲ استخر متخلف در ماه جاری پلمپ شده اند،افزود: میزان رصد وضعیت استخرها با توجه به گرمای هوا و افزایش استقبال مردم برای آبتنی نسبت به دیگر فصول افزایش می یابد.
این مسوول یادآور شد: در صورت اصلاح موارد منجر به پلمپ؛ استخرهای پلمپ شده بازگشایی می شوند.
وی اظهار کرد: تیم های بهداشتی به طور مرتب آزمایش های تخصصی و میکروبی از وضعیت آب استخرها انجام می دهند و چنانچه نتایج مطابق استاندارد های تعریف شده نباشد بلافاصله نسبت به تعطیلی استخر اقدام می کنند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: بی توجهی به استانداردهای پیش بینی شده خطرآفرین بوده و سلامت شناگران را با مشکل مواجه می کند.
رفعتی افزود: فرایند نمونه گیری از استخرها در شهرستان ها هم انجام می گیرد و در صورت مشکوک شدن به آلودگی آب، نمونه برای بررسی بیشتر و تخصصی تر به مرکز استان ارسال می شود.
وی اضافه کرد: بیشترین مشکلات استخرها ناشی از تاخیر در تعویض فیلتراسیون و نقص در سیستم تصفیه آب است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز علوم پزشکی است، تاکید کرد: چنانچه بازرسی و نمونهبرداری از آب نشان دهنده نامطلوب بودن میزان کلر، کدورت بالا، مغایرت نتایج میکروبی با استانداردها و نقص سیستم گندزدایی باشد اقدامات قانونی برای پلمپ استخر صورت می گیرد.
رفعتی ادامه داد: شکایت های مردمی درباره وضعیت استخرها نیز رسیدگی می شود البته بیشتر گلایه مندی ها از وضع بهداشتی و نظافت استخر بوده و منجر به پلمپ نشده بلکه برای رفع مشکل تذکر لازم داده شده است.
وی توصیه کرد: افراد پیش از ورود به استخر باید دوش بگیرند تا آلودگی وارد آب استخر نشود همچنین افراد مبتلا به بیماری پوستی به هیچ وجه نباید از استخر عمومی استفاده کنند.

