بازار سرگذر همدان دیگر جای سد معبر نیست

سال‌ها سد معبر در بازار سرگذر همدان بخشی از مسیر تردد شهروندان را مسدود کرده بود؛ حالا با ورود میدانی دادستانی و برچیدن بخش قابل توجهی از موانع، ساماندهی این بازار وارد مرحله تازه‌ای شده و بررسی دیگر بازارهای شهر نیز در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش "همدان نیوز"، اشغال بخشی از معابر بازار سرگذر همدان با بساط و فعالیت برخی واحدهای صنفی، سال‌ها رفت‌وآمد شهروندان را با مشکل مواجه کرده؛ مسئله‌ای که با افزایش نارضایتی‌ها و طرح شکایت‌های مردمی در دستور کار معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز استان همدان قرار گرفت.

مصطفی ربانی، معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان با حضور میدانی در سرگذر وضعیت معابر و نحوه فعالیت واحدهای صنفی را بررسی کرد و در ادامه برخورد قانونی با موارد تخلف و سد معبرهای غیرمجاز در دستور کار قرار گرفت.

در پی این اقدام بخش قابل توجهی از سد معبرهای ایجاد شده در محدوده بازار برچیده شد و مسیرهای عمومی برای تردد شهروندان سامان گرفت.

با این حال پیگیری موضوع به جمع‌آوری موانع محدود نشد و برای جلوگیری از بازگشت وضعیت گذشته جلسات مشترکی با هیئت‌مدیره صنف مربوط و دستگاه‌های مرتبط در دادستانی برگزار شد.

سرگذر اما پایان این پیگیری نیست، چراکه معاونت حقوق عامه دادستانی همدان، وضعیت معابر و فعالیت واحدهای صنفی در دیگر بازارهای شهر را نیز در دستور کار قرار داده و قرار است در همین چارچوب، سبزه‌میدان همدان در هفته جاری بررسی شود.

در این بررسی‌ها موارد سد معبر غیرمجاز و اقداماتی که موجب اختلال در تردد عمومی یا تضییع حقوق شهروندان شود، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

ورود میدانی به سرگذر و ادامه پیگیری آن در جلسات تخصصی حالا این مطالبه را به دیگر بازارهای همدان رسانده است؛ بازار باید محل رونق کسب‌وکار باشد اما معبر عمومی همچنان حق مردم است.