تردد در محورهای کوهستانی همدان عادی است

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از بارش اولین برف پاییزی در محورهای این استان خبر داد و گفت: تردد به صورت عادی و روان در محورهای کوهستانی جریان دارد.

به گزارش "همدان نیوز"، مهرداد آهکی در حاشیه بازدید از محورهای مواصلاتی اظهار کرد: شاهد بارش اولین برف پاییزی در محورهای رزن-اوج گردنه گرمک، همدان-بیجار و گردنه سوباشی بودیم.

وی با اشاره به اینکه این بارش‌ها همچنان به صورت پراکنده ادامه دارد و احتمال افزایش آن وجود دارد افزود: عوامل راهداری با آمادگی کامل و پیش‌بینی‌های قبلی، عملیات برف‌روبی و نمک‌پاشی را در محورهای استان به ویژه محورهای کوهستانی و پر تردد انجام داده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان گفت: تاکنون هیچ یک از راه‌های استان مسدود نشده و تردد به صورت عادی و روان در جریان است.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی راه‌ها در فصل زمستان تأکید کرد: رانندگان باید از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و در صورت اجبار به سفر، حتماً خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ، لاستیک زمستانی و ابزارهای اضطراری مجهز کنند.

آهکی یادآور شد: تیم‌های راهداری به طور مداوم در حالت آماده‌باش بوده و با تجهیزات لازم، به سرعت به شرایط اضطراری پاسخ خواهند داد.