طرح جامع رسانه‌ای استان همدان تدوین شود

معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان با تاکید بر اینکه باید طرح جامع رسانه‌ای استان تدوین شود، گفت: ما در این مسیر در کنار رسانه‌ها خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار "همدان‌نیوز"، مهدی باب‌الحوائجی در نخستین روزهای کاری خود در جمع مدیران مسئول و سرپرستان مطبوعات و رسانه‌های استان همدان با بیان اینکه صیقلی کردن پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی وظیفه رسانه‌هاست،اظهار کرد: برقرار کننده ارتباط مردم با مسئولین، رسانه‌ها هستند.
وی با تاکید بر اینکه شفافیت باید مبتنی به شناخت و عقلانیت باشد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این عقلانیت در رسانه‌های ما وجود دارد و رسانه‌های استان همدان همواره حرف برای گفتن داشته‌اند.
باب‌الحوائجی همچنین تصریح کرد: جوانان به عنوان خط مقدم و پیشکسوتان به عنوان پشتیبانان در رسانه‌های استان فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه مسئولین همراه رسانه‌ها هستند، یادآور شد: درخواست ما این است که اهالی مطبوعات در کنار نقد منصفانه، به رشد و توسعه استان کمک کنند.
باب‌الحوائجی با تاکید بر اینکه مسئولان باید آستانه تحمل خود را در برابر انتقادات رسانه‌ها افزایش دهند، اظهار کرد: مدیران باید عملکرد داشته باشند که بتوانند در مقابل پرسش خبرنگاران بتوانند پاسخگو باشند‌.
وی ادامه داد: مسئولان باید قدرت حرکت و برنامه‌ریزی خود را افزایش دهند و یک برنامه قابل اجرا داشته باشند و عملکرد نظام را توسط رسانه‌ها به گوش مردم برسانند چراکه این عملکرد، تنها تلاش مسئولان نیست بلکه آثار خون پاک شهدا و برنامه‌ریزی و مدیریت مقام معظم رهبری است.
باب‌الحوائجی همچنین تصریح کرد: هرچند دیکته نوشته شده اشتباه دارد اما اشتباهات مدیران باید به حداقل برسد.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها توان امیدآفرینی دارند، گفت: رسانه جزء ارکان دموکراسی است و انتظار ما این است که رسانه‌ها برای درخشش نظام و پرچم جمهوری اسلامی ایران کنار دولت خدمتگذار باشند.
معاون سیاسی‌، امنیتی استانداری همدان با بیان اینکه مردم در فشار اقتصادی هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در جبهه‌های رفع تحریم هستیم و امیدواریم در این مسیر، خونی که در رگ‌های شهید سلیمانی جریان داشت در مدیران و مسئولان نیز بیش از پیش جاری باشد.
وی با تاکید بر اینکه طرح جامع رسانه‌ای استان همدان تدوین شود، یادآور شد: نحوه تامین اعتبارات رسانه‌ها، انتظارات مطبوعات از مسئولان و بالعکس در این طرح مشخص شود.
باب‌الحوائجی با بیان اینکه ما در تدوین و اجرای این طرح کنار رسانه‌ها خواهیم بود، گفت: رسانه‌ها نماینده خود را برای ارتباط با ما در این زمینه و همچنین پیشبرد امور و رفع مشکلات اهالی مطبوعات معرفی کنند.
وی افزود: رسانه‌های جوان انقلابی برای توسعه و رشد کشور کمک کنند.