تمهیدات برگزاری امتحانات نهایی در همدان تکمیل شد

 مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از آمادگی کامل استان برای برگزاری امتحانات نهایی خبر داد.

به گزارش "همدان نیوز"، رسول شیدایی امروز در جلسه ستاد امتحانات استان با اشاره به بدرقه و تشییع باشکوه رهبر شهید ایران انقلاب و قدردانی از زحمات فرهنگیان و دانش‌آموزان استان در برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران، گفت: مردم در این روزهای سخت، حماسه‌ای بی‌نظیر آفریدند و ما باید لحظه‌به‌لحظه قدردان این حضور پرشور باشیم.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان در آستانه امتحانات نهایی بیش از هر زمان دیگری به آرامش و حمایت نیاز دارند، افزود: نباید اجازه داد استرس و نگرانی، تمرکز دانش‌آموزان را از بین ببرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با تأکید بر اینکه برگزاری بی‌نقص امتحانات نهایی، آبروی نظام تعلیم و تربیت است، بیان کرد: تمامی مقدمات و تمهیدات لازم برای اجرای مطلوب این آزمون‌ها در استان فراهم شده و عوامل اجرایی با تهیه و تکمیل چک‌لیست‌های دقیق در سه مرحله پیش از آزمون، حین برگزاری و پس از پایان آزمون، تمامی بخش‌ها را به‌صورت مستمر پایش خواهند کرد.

شیدایی با بیان اینکه کوچک‌ترین خطا در این فرآیند غیرقابل پذیرش است، تصریح کرد: ضروری است همه بخش‌ها و همکاران با همدلی و همکاری، این مسئولیت مهم را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسانند.

وی همچنین بر بازدیدهای همه‌جانبه از حوزه‌های امتحانی تأکید کرد و گفت: پیگیری‌های لازم برای رفع هرگونه نقص در زیرساخت‌ها انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان، فرزندان ما هستند، اظهار کرد: باید با نگاهی پدرانه، عاطفی و حمایتگرانه، شرایطی فراهم شود تا دانش‌آموزان با آرامش و اطمینان در جلسات امتحان حضور یابند.

شیدایی در ادامه با اشاره به اهمیت تصحیح اوراق امتحانی گفت: تصحیح سریع و دقیق اوراق در همان روزهای نخست، از بروز اشتباهات و تضییع حقوق دانش‌آموزان جلوگیری می‌کند و لازم است همکاران برای انجام این مسئولیت شرعی و اداری بسیج شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نگاه فراجناحی و خدمت‌محور در دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: ما به دنبال انجام وظیفه‌ای هستیم که در قبال آینده‌سازان این سرزمین بر عهده داریم و برای رفاه، آرامش و موفقیت دانش‌آموزان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

در پایان این جلسه که با حضور رؤسا و معاونان آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق به‌صورت برخط برگزار شد، درباره موضوعاتی از جمله برگزاری مطلوب امتحانات نهایی، اجرای مانور عملیاتی تکثیر و توزیع سؤالات، تعیین حوزه‌های پشتیبان، هماهنگی با شورای تأمین و فرمانداری‌ها و همچنین استفاده از مدیران مورد اعتماد در حوزه‌های اقماری تصحیح اوراق، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.