معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصارالحسین(ع) اهمدان ز شناسایی و انهدام دو باند حرفهای قاچاق سوخت توسط سازمان اطلاعات این استان خبر داد.
به گزارش "همدان نیوز"، سرهنگ پاسدار علی اکبر کریمپور گفت: با رصدهای فنی و اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته توسط سازمان اطلاعات سپاه همدان دو باند حرفهای قاچاق سوخت شناسایی و منهدم شد.
وی با بیان اینکه در این رابطه ۶ نفر از عناصر اصلی شبکه قاچاق سوخت دستگیر و بازداشت شده و محلهای دپوی سوخت به همراه تعدادی از خودروهای این افراد توقیف و پلمب شد، تصریح کرد: این شبکه ها با اقدامات تخریبی خود خسارات سنگینی به خطوط انتقال سوخت وارد کردهاند.
وی برآورد تقریبی از خسارات وارد شده بیش از ۲۵ میلیارد تومان دانست و افزود: بررسیهای تکمیلی برای شناسایی سایر عناصر و عوامل وابسته به این شبکهها ادامه دارد.