سرقت باتری در تاریکی/ خودرو را در معابر خلوت پارک نکنید
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 15 ارديبهشت 1404 14:21
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
رییس پلیس آگاهی استان همدان گفت: سرقت باتری خودروهای پارک شده در معابر خلوت و تاریک و بدون دوربین مداربسته توسط معتادان رو به افزایش است.
به گزارش "همدان نیوز"، سرهنگ علی اسدبگی افزود: پارک خودرو در معابر و مناطق خلوت، سارقان را به سرقت این قبیل خودروها که بیشتر آنها نیز بدون سیستم ایمنی مناسب، دزدگیر، قفل پدال و فرمان هستند ترغیب می کند.
وی اضافه کرد: سارقان با بهره گیری از تاریکی هوا در کمتر از ۶۰ ثانیه قفل خودرو را باز کرده و اقدام به سرقت باتری و دیگر وسایل، تجهیزات و محتویات داخل خودرو می کنند.
رییس پلیس آگاهی استان همدان اضافه کرد: با توجه به اینکه معتادان برای تامین هزینه خرید موادمخدر اقدام به سرقت باتری می کنند، بنابراین وسیله سرقت شده را سریع و با نازلترین قیمت به دوره گردها و ضایعاتی ها می فروشند.
سرهنگ اسدبگی بیان کرد: کار سارقان باتری از ساعت ۶ عصر به بعد و همزمان با تاریکی هوا شروع شده و بیشتر در مناطقی نظیر شهرک فرهنگیان، خضر، اسلامشهر، اطراف بیمارستان بعثت و صدف رخ می دهد.
وی ادامه داد: وانت بارها، وانت پیکان، پراید، پژو و نیسان بیشتر هدف سارقان بوده چراکه براحتی می توان درب این قبیل وسایل نقلیه را در صورت مجهز نبودن به سیستم ایمنی، باز کرد.
این مقام انتظامی از رانندگان خواست از پارک خودرو در معابر خلوت، تاریک و بدون دوربین پرهیز کرده همچنین زیر دوربین پارک کنند چرا که سارقان در کمین خودروهای پارک شدن در مکان های خلوت و تاریک هستند و رعایت توصیه های پلیسی، سارقان را ناکام می گذارد.
